Event fotografie bij De Avenue in Breda

Een paar weken geleden had ik het voorrecht om foto’s te maken bij De Avenue in Breda. Een plek waar ik nog nooit was geweest, maar direct indruk op mij wist te maken. De Avenue is een evenementen locatie in het hart van Breda. Sinds de jaren ’90 worden hier evenement georganiseerd met de focus op dinershows. Het is een indrukwekkend pand. De voorgevel dateert uit 1837, maar het gebouw zelf is al veel ouder dan dat.

Wanneer je De Avenue binnenstapt voelt het bijna alsof je kleine tijdreis maakt. De originele elementen in het gebouw brengen je gelijk in de sfeer voor een mooie avond vol entertainment. En dat entertainment liet niet op zich wachten. De show van de avond was Cabaret D’Amour. Als fotograaf kan je je niks beters wensen dan een act als deze. De artiesten brachten een gelikte show en genoten net zo hard mee als de gasten.

De Betoverende De Avenue: Een Kort Overzicht

Evenementenfotografie speelt een cruciale rol bij het behouden van de herinneringen. De Avenue biedt het ideale canvas voor professionele evenementenfotografen om hun magie te laten werken. Hier is waarom evenementenfotografie bij De Avenue opvalt:

1. Spectaculaire Achtergronden

De Avenue staat bekend om zijn adembenemende interieurontwerp en architectuur. De grandeur van de locatie creëert een betoverende achtergrond voor evenementfoto’s. Van de prachtig versierde zaal tot de elegant verlichte gangen, elke hoek van De Avenue biedt een perfecte setting voor een perfect moment.

2. Veelzijdigheid van Ruimtes

De Avenue heeft twee evenement ruimtes om uit te kiezen, ieder met zijn eigen unieke charme. De grote zaal is ruim, maar heeft een knusse sfeer. De bovenzaal voelt alsof je in een tijdmachine stapt. De grandeur van de jaren ’20 voel je duidelijk. Beiden mooie plekken om vast te kunnen leggen.De veelzijdigheid van deze ruimtes stelt evenementen fotografen in staat hun creativiteit te verkennen. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke en elegante omgeving of een meer moderne en trendy sfeer, er is een ruimte voor elke smaak en stijl.

3. Oog voor Detail

Het team van De Avenue is toegewijd aan het creëren van de perfecte evenementssfeer. Hun nauwgezette aandacht voor detail zorgt ervoor dat elk evenement, groot of klein, vlekkeloos verloopt. Als eventfotograaf kom je vaak bij locaties die hun zaken niet op een rijtje hebben. Dit kan tal van redenen hebben. Personeelstekort, weinig voorbereiding, voorziening op de locatie. Bij De Avenue valt het me op dat de medewerkers de zaak goed onder controle hebben.

Het klinkt logisch. Maar als de horeca-medewerkers hun zaakjes niet op orde hebben merk je dat toch wel. Gasten die bijvoorbeeld niet tijdig een nieuw drankje krijgen. Of een warme maaltijd die te koud wordt opgediend. Het zijn factoren die je voelt in de zaal.

Evenementen fotografen waarderen de zorg en aandacht die aan elk aspect wordt besteed, wat hun werk des te plezieriger en productiever maakt.

De Avenue in Breda is meer dan een evenementenlocatie; het is een ervaring. Of u nu een dinershow, een bedrijfsevenement, een themafeest of een magische bruiloft organiseert, De Avenue biedt het perfecte canvas voor evenementenfotografie. De spectaculaire achtergronden, natuurlijke verlichting, veelzijdige ruimtes en oog voor detail maken het een paradijs voor fotografen. Bovendien zorgt de betoverende sfeer van De Avenue, met zijn elegante inrichting, lekkere keuken en goede service, ervoor dat elk evenement echt onvergetelijk is.

Wie weet tot snel Avenue. Het was me een genoegen!

Fotoreportage nodig voor jouw organisatie?